2 mrt 2010

Radiostilte

Voor iedereen die zich af vraagt hoe het met ons gaat, prima! Van Aruba zijn we in drie dagen naar Jamaica gezeild en hebben daar een week gelegen. Daarna ging het naar Cuba en zijn we aangekomen in Santiago de Cuba. We laten ons de Havana Club goed smaken en inmiddels zijn we doorgeschoven naar Cienfuegos en maken we ons op om Cuba langs de westkant te ronden, op naar Havana!

De berichten over onze trips staan klaar, maar door de heel beperkte internetmogelijkheden in Cuba laten die nog even op zich wachten...

Update: Inmiddels zijn onze belevenissen op Jamaica en de tocht naar Cuba geplaatst. Zie hiervoor de links in bovenstaande tekst, of scroll naar beneden. De overige blogs over Cuba volgen zo snel mogelijk.

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

lisette en Frederik 
zaterdag 13 maart 09:25 #

Alsnog zeer laat maar even oprecht een fijn nieuw jaar 2010, wij zijn ondertussen ook verhuisd naar een penthouse, kwestie van een open zicht te hebben en space!!!!Niet zo mooi als jullie prachtige zichten maar toch een vieuw over de stad Antwerpen .
Wij volgen dus vanaf nu terug jullie trip en genieten mee van de mooie zichten! veel liefs Lisette en Frederik

schippie 
zaterdag 13 maart 14:36 #

Jullie kaartje ontvangen..uit jamaica..jezus ik kan helemaal niet zolang zonder jullie hoor..laat snel iets van je horen.xxxxx wel duizend

donderdag 25 maart 20:29 #

Hi sailors,

Pas op voor vrouwen in bloemetjes jurken met grote sigaren!

Groet,

Raoul Smile

vrijdag 26 maart 16:59 #

Yes I'm back and following ;)))) fijn weer mee te kunnen lezen met jullie avonturen! Dikke knuffels uuuut Zeeland , Marjolein

woensdag 7 april 10:54 #

En, nog steeds aan de rum en cigaren???

Mocht je langs Cayo Levisa komen, doe ze de groeten!!!

Saluut,
Theun.

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties