21 dec 2009

Back to Live

Terwijl Nederland zich opmaakt voor de eerste witte kerst sinds jaren, zijn wij druk met verhuizen, afscheidsbezoekjes en inpakken. Nog een paar dagen en dan vliegen we terug naar Curacao, terug naar Live die daar nog op de kant staat.

De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. We hebben ons sociale leven in Zierikzee weer opgepakt en de scheepskas weer wat aan weten te vullen. Ascha als zelfstandige in de thuiszorg, ik voor een aantal verschillende klanten.

Inmiddels hebben we de sleutel van onze tijdelijke woning weer ingeleverd en zijn de tassen weer ingepakt, al zijn we er op moeten gaan zitten om ze dicht te krijgen. Nu maar hopen dat we morgen door de sneeuw naar Schiphol komen, en dat ons vliegtuig kan vertrekken. Het zal hoe dan ook weer een flinke overgang zijn van een huis naar de boot, van Zierikzee naar Willemstad, van de sneeuw naar de zon, van werken naar vakantie. Back to Live, back to reality!

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

donderdag 24 december 21:55 #

Hoi Marcel en Ascha,

Leuk om te lezen dat je er zo van genoten hebt. En wat betreft de tap. Ik lees niets over de lading jeagermeister die je op mijn dek hebt gemorst :b Goede reis en groeten aan Aschaatje.

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties