1 nov 2009

Waterzooi-meets-Sailor-meets-Sailor

Dit weekeinde organiseerde Yachtclub Colijnsplaat het evement Sailor-meets-Sailor. Een evenement dat in het teken stond van de Volvo Ocean Race en voorgaande Whitbread Races. Uiteraard was Team Waterzooi hierbij ook vertegenwoordigd en wist Arjen het voor elkaar te krijgen ons op een Extreme 40 te laten bemannen. Een korte maar erg gave kennismaking met deze racemachines!

Stevenmediaman van Team Waterzooi, verzorgde onderstaande compilatie.

[youtube:76gOx8_EYeI]

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

Ank 
maandag 2 november 11:38 #

Geweldig filmpje! Niet koud zo dicht op het water ?

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties