27 jun 2009

Razzle-Dazzle-Day

Voor degenen die zich afvragen of we ons een beetje vermaken op Curacao, zie het onderstaande filmpje dat gemaakt werd toen we met Joop zijn Razzle Dazzle (60ft catamaran) naar ‘t Schottegat zijn gevaren.

[youtube:DAu6p4cNyTE]

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties