20 mei 2009

Mailbox vol

Al enige tijd kreeg de verzender van een e-mail naar ons mailaccount, of via het contactformulier, de melding Your message was deleted without being read. Na enig speurwerk bleek dit te liggen aan een volle mailbox bij onze provider. Helaas betekent dat, dat wij sinds half april geen mail meer hebben ontvangen van jullie, onze trouwe lezers. Het goede nieuws is dat de mailbox weer leeg is dus gooi maar vol, we lezen het graag!

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

woensdag 20 mei 18:11 #

Hi Asha en Marcel, Hoe bevalt het in Bonaire? Gelijk een patat met gekocht? Dat deden wij wel.
In Curacao begint het aardig druk te worden, maar er zijn nog wel enkele ankerplaatsjes vrij.
Meld je maar op kanaal 72 als jullie binnenkomen, dan kunnen we de weg wijzen.

Bon Bini op Curacao,

Pim en Meta

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties