1 mei 2009

Caraibisch Carnaval

De poging om voor de Antigua Racing Week van start ging op Antigua aan te komen, is op niets uitgelopen. Harde wind en hoge golven maakten dat we langer in Philipsburg zijn blijven liggen. Maar ook dat had zijn leuke kanten, bleek later. Eind april is het Carnaval in Philipsburg en de Grand Parade valt, niet geheel toevallig, samen met Koninginnedag. Pikken we toch nog een Caraibisch Carnaval mee! Omdat beelden meer zeggen dan woorden hieronder een sfeerimpressie.

Zodra we weer een snelle internetverbinding vinden zullen we ook de feestelijke filmpjes op ons YouTube kanaal publiceren.

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties