20 feb 2009

Website uitbreidingen

Ik weet dat de meeste lezers zitten te wachten op de updates van Martinique en St. Lucia, waar we nu zijn, maar de update voor de website stond al even klaar en nu we een goede internetverbinding en walstroom hebben krijgt dat even voorrang.

Er wordt dus niet alleen aan de boot geklust, maar ook aan de site. Zo is de site nu up-to-date met de laatste .NET BlogEngine versie, en zijn er onder de motorkap wat aanpassingen gedaan. De navigatiestructuur is veranderd en er kan eenvoudiger naar vorige of volgende berichten genavigeerd worden. Ook zijn pagina's toegevoegd met informatie over ons, de boot, en de route; heb daarvoor nog even geduld, deze worden binnenkort bijgewerkt.
Ook is eenvoudig te zien waar ons laatste bericht geplaatst is, door toevoeging van Google Maps. Klik op de mini landkaart rechtsboven om te zien waar we (geweest) zijn. Alle coordinaten moeten nog worden ingevoerd, dus de route is nog niet compleet.

Heb je opmerkingen over de nieuwe functionaliteit of een bugje gevonden, laat het even horen.

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

Bas 
vrijdag 20 februari 11:18 #

Hi Marcel,

Prima upgrade! De pagina's lijken i.e.g. een stuk sneller te laden. (Met name die van de individuele posts.) En de uitbreidingen zijn leuk en nuttig.

Minpuntje: Op dit moment krijg ik de foto's bij de posts niet opengeklikt.
<span language="nerd">Mac OS X Leopard, zowel Safari 3.2x als Firefox 3.06.</span>

Grtz, Bas

vrijdag 20 februari 15:47 #

Thnx voor je opmerkingen, de fotos zijn weer gefixt (was al laat haha)!

Berend 
vrijdag 20 februari 20:14 #

Hoi, waar vind ik nu de foto's en de video? Gr. Beer

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties