19 feb 2009

Live Onderweg updates

Nu we een goede internetverbinding hebben kunnen gebruiken zijn er weer wat filmpjes geupload. In de serie Live Onderweg ditmaal de oversteek naar de Kaapverden en de atlantische oversteek naar Barbados.

Ook een stukje van het optreden van een Kaapverdiaanse band in muziekcafe Katum in Mindelo staat online.

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties