2 nov 2008

Albufeira

Na de wisselvallige dagen van afgelopen week lijkt het weer zich hier te hebben hersteld, en worden we wakker met een zonnetje in de kleurige haven van Albufeira.

Mooi weer om me door Ascha en Allard de mast in te laten hijsen en, met de oversteek naar Madeira en de Canarische eilanden in het vooruitzicht, de mast en verstaging te inspecteren. Ook heb ik het lampje en de ring van deklicht weer gevonden en gemonteerd, dus zien we weer wat in het donker op het voordek.

Eind van de dag lopen we Albufeira in en dat blijkt, ondanks het massatoerisme in deze regio, een aardig centrum te hebben, pal aan het strand. In een van de vele cafe's zien we hoe Lewis Hamilton als jongste coureur ooit de wereldtitel in de koningsklasse van de autosport pakt. Eindelijk weer een kampioenschap voor McLaren!

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

Job 
woensdag 5 november 06:26 #

Forza Ferrari!!

woensdag 5 november 09:19 #

Oke, eerlijk is eerlijk, de constructeurstitel is voor Ferrari Wink

iris 
zondag 9 november 18:45 #

He, dat is leuk. Ben ik er toch een beetje bij.... Vorig jaar zaten wij daar en hebben langs de rotsformatie gevaren Smile

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties