4 okt 2008

Ria de Aveiro - Figuera da Foz; dolfijn tochtje

Eerder melde ik al dat we voor de kust van Portugal bijna elke dag dolfijnen voor de boot hadden. We kregen daarop veel reacties, en omdat het vandaag tenslotte dierendag is, hier exclusief op Sailinglive.nl dolfijnen voor de boeg!

[youtube:bJIkTQ3YAzQ]

[youtube:RXQTMIeJlew]

[youtube:MN9lTn6GkXk]

[youtube:8pDS932oF18]

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

iris 
vrijdag 10 oktober 11:15 #

Daar krijg je toch nooit genoeg van!!!!!!!

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties