20 aug 2008

Verwaaid in Lézardrieux

Hoewel we redelijk ver landinwaarts liggen afgemeerd, waait het in vlagen stevig. De zee gaan we nu niet voor ons plezier op, dus wachten we komende dagen de depressies af. We klooien wat met navigatiesoftware aan boord van de True Blue, nemen een Ricard'tje, klooien wat met weerkaartjesontvangst via de kortegolf, nemen nog een Ricard'tje, bestuderen het weer voor de komende dagen, nemen nog een Ricard'tje, bestuderen de route naar de Spaanse noordkust, nemen nog een ... Afijn, we komen de dag wel door.

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

Marjolein, Ralph en Robin 
donderdag 21 augustus 09:19 #

Ondanks het weer ziet het er gezellig uit aan boord Smile

Iedere dag het logboek even online lezen en jullie met Google Maps volgen op plaatsnamen, heel erg leuk om te doen!

iris 
donderdag 21 augustus 10:59 #

Ha ha, nou proost dan maar......

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties