21 jul 2008

Nederland vertrekt

Via een kennis kwamen we in contact met de redactie van het programma Nederland Vertrekt, dat in de zomermaanden in plaats van Goede Tijden op RTL4 wordt uitgezonden. Of het leuk vonden een item te maken over onze reis, de plannen en de boot. Een dag voor vertrek komt dit natuurlijk helemaal niet uit, maar het lijkt ons toch wel leuk om te doen. En daar zit je dan, heel de ochtend in de regen om een zomers item over vertrekkende mensen te maken. Zomer in Zeeland.

Uiteindelijk besluiten we toch te filmen en wordt het een heel gezellige middag met Sylvana, Maaike, Paul en Wouter. Zo gezellig zelfs dat ik met Sylvana en Ascha in een bed beland ;-) Uiteindelijk is er 4 uur gefilmd voor een item van 6 minuten, dus we zijn benieuwd wat er uiteindelijk gemonteerd wordt. Zodra bekend is wanneer het wordt uitgezonden zal ik het op de site zetten.

 

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties