17 jul 2008

Nog even...

Nog even verhuizen, de laatste klus voor een klant opleveren, nog even de laatste dingetjes aan de boot, nog even de boot het water in, nog even de mast erop en uit trimmen, nog even wat apparatuur aansluiten, nog even de autopilot inbouwen, nog even wat administratie doen, kortom een druk programma. Ook al denk je dat doen we even.

Vandaar dus even wat minder updates op de site. Maandag 21 juli nog even opnames voor RTL van het programma "Nederland vertrekt". Via een vriend kwamen we in contact met dit programma en die vonden het zo'n leuk idee dat ze daar graag een item van willen maken.

Dan nog een nachtje slapen en dan gaan uiteindelijk 22 juli om 10:00 uur de trossen los! Nog even..

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties