12 jul 2008

Afscheid

Afgelopen weken stonden in het teken van afscheid nemen. Ascha is begin juni al afgezwaaid (of uitgezwaaid?) bij het Medisch Centrum Rijnmond Zuid, ik had 30 juni mijn laaste werkdag voor Zorgverzekeraar DSW. Een leuke klant waar ik 3,5 jaar met veel plezier verschillende projecten heb gedaan. Als krent in de pap mocht ik nog even mee met het "projectuitje", raften bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer. Een geweldig leuke ervaring om met je collega's (onder het commando "Peddeluhhh!") door de raftbaan heen te gaan, als een bal in een flipperkast.

Later die week ben ik door mijn collega's uitgezwaaid, en met set waterdichte lucifers, een hoofdlamp (superhandig!), een fileermes, opblaasdolfijn en het grote hoe-bereid-ik-mijn-gevangen-vis-boek het pand uit gestuurd.

Vrijdag 11 juli hebben we ter gelegenheid van ons vertrek een steigerborrel georganiseerd. Dat was een onverwacht groot succes, er stonden zoveel mensen op de steiger dat een aantal daarvan natte voeten kreeg...

Familie, vrienden, kennissen en collega's allemaal bedankt voor jullie goede wensen en afscheidskado's! We hebben zoveel gekregen, dat we niet zouden durven om na 3 weken weer terug te komen. Het enige excuus zou zijn dat de douane ons terug stuurt vanwege de grote hoeveelheid drank die we gekregen hebben (en meenemen natuurlijk!).

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties