24 jun 2008

Uitverkoop

Afgelopen weken stonden in het teken van verhuizen, opslaan en uitverkoop van alle spullen die we niet kunnen bewaren of opslaan. Inmiddels kamperen we in een leeg huis, met twee campingstoeltjes en en -tafeltje en liggen er nog een paar matrassen op de grond waar we op slapen.

Helaas kunnen we onze auto niet bewaren of opslaan, dus ook die staat te koop. Mocht je interesse hebben of iemand weten die geinteresseerd is in een nette Audi A3 Ambition 1.9TDI 100PK/74KW, laat het dan even weten.  

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

martino 
dinsdag 8 juli 22:26 #

Wat is oe beste prijs voor auto en boot?

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties