21 mei 2008

The German Coastguard

Had ik het vorige week over onze veiligheidsuitrusting, waarvan ik hoop dat we die nooit nodig zullen hebben, werd ik geattendeerd op dit filmpje waarbij "The German Coastguard" een mayday ontvangt. Het is er eentje uit de oude doos, maar hij blijft leuk. Ik hoop maar dat als we een mayday situatie hebben, we niet deze kustwachter treffen...

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties