18 apr 2008

Ff scheuren!

Vanmorgen werd ik gebeld, of ik zin had om eind van de middag in te vallen bij een training op de Jetstream, de X-35 waar ik vorig jaar met veel plezier wedstrijden heb gevaren. Geen straf met dit weer! Aangekomen in de haven van Stellendam stond er een stevig windje, en na de windmeter gerepareerd te hebben zijn we even het water op geweest. Blijft gaaf om met die harde wind onder spinnaker het Volkerak af te scheuren! Ik weet weer wat ik gemist heb afgelopen winter.

Komend weekend varen ze de Van Uden Reco Stellendam Regatta, een wedstrijd die ik altijd met de X-99's gevaren heb, een leuk evenement om het wedstrijdzeilseizoen mee te starten. Wel raar om aan de vooravond van dit evenment een trainingsrondje te varen, een biertje te drinken, morgen geen wedstrijden te varen maar in plaats daarvan aan de boot te klussen. Ik weet even niet wat ik leuker vind...

Update 21-4: Ik zie dat de Jetstream uiteindelijk 6e geworden is, leuke opsteker voor de start van het seizoen. Ze staan er ook een aantal keer leuk op ;-)

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties