5 apr 2008

Huis en haard verkocht

Inmiddels raakt ons huis steeds leger, tenminste, op papier dan. Veel grote meubels gaan naar Ascha´s broer en bij een vriend (Eling bedankt!) kunnen we de rest van onze spullen stallen. Wat we niet bewaren verkopen we, geven of gooien we weg. Ook ons huis is intussen verkocht en afgelopen week zijn de nieuwe bewoners langsgeweest om te kijken welke spullen ze willen overnemen. Uiteindelijk lijkt het erop dat we nog met 3 kasten en een auto blijven zitten. Zodra het op Marktplaats staat, kijk dan even of er iets voor je tussen zit ;-)

Ook voor Muis hebben we een leuk plekje gevonden. Hoewel we het heel jammer vinden hebben we besloten de poes niet mee te nemen. Afgelopen jaren is ze opgegroeid als een binnenkat, en we geloven niet dat we haar een plezier doen om haar mee aan boord te nemen. Wij kiezen er voor om voor 3 jaar de zee op te gaan, de poes niet. En toen ik hier zo met een collega over zat te praten bood ze spontaan aan om Muis te adopteren. Afgelopen donderdag zijn ze langsgeweest en heeft Muis haar kunsten vertoond. We zullen haar erg missen, maar we geloven dat ze bij Tom en Eveliene in goede handen is.

 

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties