4 dec 2007

We are Live

Het heeft even geduurd, maar afgelopen week heb ik me er dan toch echt toe gezet. Hoewel het nog niet helemaal in de look & feel is die we voor ogen hebben, kan de site (eindelijk) online of, toepasselijker in dit geval, "Live". Op veel verschillende sites hebben we inspiratie opgedaan, maar de tijd ontbreekt me op het moment om er echt een sexy site van te maken. Bovendien ben ik meer een "bouwer" dan een "vormgever" (functie voor vorm zeg maar) en denk ik dat we het thema "goed is goed genoeg" komende tijd nog wel vaker zullen moeten hanteren... En da's nog best een uitdaging voor een perfectionist.

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties