11 sep 2007

Liefde maakt blinkt, de koele kijk van de expert

Hoewel volgens onze wet de verkoper verplicht is gebreken te melden bij verkoop, heeft de aankoper ook een zogenaamde onderzoeksplicht. En voordat we echt "de boot in gaan" (het is tenslotte een 27 jaar oude dame) hebben we de boot vandaag in Enkhuizen laten keuren door een expert.

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties