18 dec 2011

Caribbean Kerstrace 2011

Wanneer je niet beter zou weten, de warme zeilpakken zou wegdenken en de laarzen zou omwisselen voor teenslippers zou je bijna denken dat we de Kerstrace in de Caribbean gevaren hebben. Een heerlijke bries, warm zonnetje en een fijne crew leverde Live een leuke 35e plaats op, hoe middenmoot kun je zijn met 70 boten aan de start. Kerstman bedankt voor de geweldige dag!

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties