28 sep 2009

Sail, sip & smile

Onder het eerder genoemde motto geen boot toch zeilen monsterde ik dit weekend aan bij Arjen, aan boord van zijn Waterzooi. En hoewel het als gevolg van het lichte weer van afgelopen weekend geen spectaculaire Grevelingencup werd, zeilden we toch een tweede (zaterdag) en eerste (zondag) prijs naar huis!

De eerste overall prijs, een gezellig team (“sail, sip & smile”), leuke aftersail en veel oude bekenden maakten het gebrek aan wind helemaal goed. Ik kan niet wachten tot de Goofies weer beginnen…

Met dank aan Steven voor onderstaande productie!

[youtube:rBU_0o6l_KY]

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties